Welkom bij

Wereldwinkel Heemskerk

Medewerkers

Wereldwinkel Heemskerk wordt gerund door nog geen 20 medewerkers. Iedere medewerker staat minimaal 1 dagdeel per week in de winkel om klanten te helpen, voorraden aan te vullen en om de winkel ordelijk en schoon te houden. Om de zaken goed te laten functioneren is er een onderverdeling gemaakt in subgroepen: financiën; inkoop; etaleren; medewerkers en p.r.

Eindverantwoordelijke is het coördinatie team. Zij houden  o.a. het bestuur op de hoogte van het reilen en zeilen van de winkel.

De Wereldwinkel is heel erg op zoek naar nieuwe collega vrijwilligers. De uiterst kritische omvang van het huidige aantal medewerkers niet langer toereikend is om de winkel gedurende de hele week open te houden. Per januari 2018 hebben wij dan ook de pijnlijke beslissing moeten nemen de winkel op de maandagen en dinsdagen te sluiten. Het is jammer dat wij om deze reden onze deuren op deze dagen moeten sluiten.

U kunt ons ook mailen: info@wereldwinkelheemskerk.nl