Welkom bij

Wereldwinkel Heemskerk

Medewerkers

Wereldwinkel Heemskerk wordt gerund door nog geen 20 medewerkers. Iedere medewerker staat minimaal 1 dagdeel per week in de winkel om klanten te helpen, voorraden aan te vullen en om de winkel ordelijk en schoon te houden. Om de zaken goed te laten functioneren is er een onderverdeling gemaakt in subgroepen: financiën; inkoop; etaleren; medewerkers en p.r.

Eindverantwoordelijke is het coördinatie team. Zij houden  o.a. het bestuur op de hoogte van het reilen en zeilen van de winkel.

De Wereldwinkel is heel erg op zoek naar nieuwe collega vrijwilligers. De uiterst kritische omvang van het huidige aantal medewerkers niet langer toereikend is om de winkel gedurende de hele week open te houden. Per januari 2018 hadden wij dan ook de pijnlijke beslissing genomen om de winkel op zowel de maandagen als dinsdagen te sluiten. Inmiddels zijn wij op de dinsdag weer de gehele dag geopend. 

Het gaat ons aan het hart dat wij om onze deuren wegens personele redenen zouden moeten sluiten, daarom zijn wij steeds dingend op zoek naar nieuwe vrijwilligers om het team te versterken en zo onze mooie winkel open te houden voor onze klanten. 

 

 

​               

U kunt ons ook mailen: info@wereldwinkelheemskerk.nl